Finn Hobelman – Fysiotherapie & Fysiofitness Smit – Goor

Finn Hobelman

Finn Hobelman

Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Vrijdag

Algemeen fysiotherapeut (BIG 09925193204)

Hand- en polstherapeut
Schouderfysiotherapeut 
Lid Schoudernetwerk Twente

 

In augustus 2018 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en kon ik in august aan de slag bij Fysiotherapie & Fysiofitness Smit in Goor. Naast mijn werkzaamheden in de praktijk ben ik ook actief bij GFC, een voetbalvereniging in Goor. Op projectbasis ben ik af en toe betrokken bij wijkvoorziening ’t Doesgoor.

Naast algemeen fysiotherapeut ben ik ook schouderfysiotherapeut en handtherapeut (opleiding handtherapie in 2020 afgerond aan het Erasmus MC). Als schouderfysiotherapeut ben ik ook actief binnen het bestuur van schoudernetwerk Twente en schoudernetwerken Nederland. Op de maandagen en woensdagen ben ik van 8:15 tot 18:15 aanwezig, op donderdagen van 10:15 tot 20:30 en op vrijdagen van 7:45 tot 17:15.

Naast het praktiserende deel van fysiotherapie vind ik ook het veranderende zorglandschap interessant. Eén van de onderwerpen waar ik regelmatig mee bezig ben is de PGO (persoonlijke gezondheidsomgeving). Samen met MedMij probeer ik de fysiotherapie in te laten zien wat de voordelen zijn en hoe het de beroepsgroep kan helpen.

 

 

Terug naar overzicht