Wilma Fraas – Fysiotherapie & Fysiofitness Smit – Goor

Wilma Fraas

Wilma Fraas

Beschikbare dagen:
  • Dinsdag

Algemeen fysiotherapeut ( BIG 99033605104 )

Orofaciaal fysiotherapeut

Mijn naam is Wilma Fraas en sinds mei 2015 ben ik iedere dinsdag werkzaam bij Fysiotherapie & Fysiofitness Smit als kaakfysiotherapeut. In 1985 ben ik afgestudeerd als algemeen Fysiotherapeut en ben daarna direct aan de slag gegaan als fysiotherapeut. Doordat ik de afgelopen 30 jaar binnen dit vak heb gewerkt, heb ik een brede kijk op kwaliteit, beweging en sport. Dit kan ik dan ook goed toepassen tijdens mijn dagelijkse werkzaamheden.

Kaakfysiotherapeut

Daarnaast heb ik mijn diploma voor Orofaciaal Fysiotherapeut, oftewel kaakfysiotherapeut, behaald en ben sinds 2000 hierin gespcialiseerd. De afgelopen 15 jaar heb ik veel ervaring opgedaan door het onderzoeken en behandelen van cliënten met klachten in het hoofd-, kaak-, hals- en nekgebied. Ik heb affiniteit met deze cliëntengroep. Dat is de reden dat ik mij als zelfstandig Orofaciaal fysiotherapeut ook gevestigd heb bij een Tandarts/Verwijspraktijk in Laren (Wolsink) en bij een fysiotherapiepraktijk in Gorssel. Vanuit mijn specialisatie werk ik nauw samen met de huisarts, tandarts, orthodontist, kaakchirurg, tandartsgnatoloog, KNO-arts en andere medisch specialisten.

Elke dinsdag bij Fysiotherapie & Fysiofitness Smit

Daarnaast behandel ik dus sinds mei 2015 iedere dinsdag patiënten bij Fysiotherapie & Fysiofitness Smit. Ik heb mij gespecialiseerd in pijnklachten in en om de mond, klachten in het hoofd en pijnklachten in de nek- of schouders.

Heeft u klachten met betrekking met bovengenoemde? Neem dan gerust contact op.

Terug naar overzicht